fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Webwinkelvakdagen 2023

WWVD 2023

WWVD 2023
De specialisten van Elevate Digital zijn op 29 en 30 maart te vinden op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs, Utrecht. Ga met ons in gesprek of woon één van onze talks bij. Meer info of sparren? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op!

In samenwerking met
Shopify Klaviyo
Up next
  • 29/03/2023
  • 10:00–17:00
  • JAARBEURSPLEIN 6 3521 AL UTRECHT

BEURS

Wat je kunt verwachten.

De Webwinkel Vakdagen zijn al meer dan 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce-branche. Ook Elevate Digital is aanwezig tijdens de twee beursdagen om met jou te sparren over digitale ambities door kennis en kunde te delen.

Verwerf nieuwe inzichten en doe inspiratie op door een praatje te maken met één van onze digital experts, of woon één van onze talks bij op gebied van content, merkgroei en online shopping.

In gesprek met Elevate Digital om jouw merk te laten groeien?

Wij gaan graag met jou in gesprek! Samen met vooruitstrevende bedrijven met een growth mindset voeren wij passende en effectieve online marketingstrategieën uit. Zo creëren we een krachtig merk, transformeren we jouw online presence en maken we maximale impact. Onze formule? Een unieke aanpak met kennis als basis. Tot stand gekomen door samenwerken. De weg vrijgemaakt voor innovatie en creatie. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.