fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

DrDetoxBox, start-up met internationale ambities

DrDetoxBox helpt je bij een stuk bewustwording, een uitgebalanceerd dieet en mentale rust. Aan de hand van verschillende sapkuren ben je een stuk dichter bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. De start-up heeft sterke internationale ambities en was op zoek naar de juiste partner voor een internationale growth-strategie. Elevate helpt deze ambities waar te maken.

Oplossing.

Voor DrDetoxBox hebben we een aparte strategie toegepast per land en cultuur. We hebben gekeken naar wat er in een land speelt. Daarbij hebben we specifiek gekeken op het gebied van ‘detoxen’. In Nederland is het fenomeen detoxen al een stuk bekender dan bijvoorbeeld Frankrijk en Luxemburg. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de trends per land – in de vorm van een marktonderzoek – om hier een juiste strategie toe te kunnen passen.

Case

Door de juiste strategie toe te passen is binnen een maand een campagne met een positieve ROI gelanceerd. In de eerste twee maanden hebben we een verdubbeling van de omzet gerealiseerd. Hierdoor kregen we de mogelijkheid de campagnes meteen uit te rollen naar andere landen, waarbij de campagnes in Frankrijk en Luxemburg inmiddels ook live staan.

Groei.

+500%
omzetgroei
+5
maanden
+5
landen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Updates