fbpx

12 juli 2024 - Elevate Padeltoernooi     |     Meld je hier aan

Data.

Data.

Interpreteren. Automatiseren. Optimaliseren.

We helpen jou om dataprocessen te interpreteren, te automatiseren en te optimaliseren. Met behulp van Data Studio geven we betekenis aan data en heb jij 24/7 inzicht. We opereren niet uit onderbuikgevoel, maar handelen uit de feiten. Feiten die wij halen uit data die we vergaren uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Deze customer insights bieden ons een goudmijn aan informatie. Dit is ons startpunt en onze thermometer voor succes.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wat we uitschetsen.

  Met data schetsen we een beeld van jouw doelgroep en brengen we de customer journey in kaart. Wij zijn experts als het gaat om data analyseren en kunnen dit als geen ander doorvertalen naar een succesvolle strategie. Door onze customer insights weten wij precies wat jouw klant wil. Onze data-analisten zijn gespecialiseerd in:

  • Tracking-implementatie voor het meten van data
  • Data aggregeren en segmenteren naar klantbehoeften
  • Data vertalen naar inzichtelijke dashboarding en rapportages
  • Data analyseren en interpreteren en dit omzetten in actionable punten en strategie
  • Datatools waaronder: Google Analytics, Data Studio, Google BigQuery en Supermetrics

  De Customer Infinity-werkwijze is door onszelf gecreëerd om waardevolle klant inzichten, ofwel customer insights, in kaart te brengen. Deze methode zorgt ervoor dat de groeikansen inzichtelijk gemaakt worden om een doelgerichte online marketingstrategie op te zetten.

  Andere diensten.

  Digital Advertising.

  Online zichtbaar zijn is in dit tijdperk van extreme concurrentie cruciaal. Wij zijn grootmeesters in zoekmachineadverteren en kunnen samen jouw zichtbaarheid vergroten. Door data die we verzamelen uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek kennen we de customer insights en weten we precies wat jouw klant zoekt. Vergroot direct je online zichtbaarheid en traffic om vervolgens het hogere doel te behalen: conversieverhoging.
  Bekijk dienst →

  E-commerce.

  De juiste groeipartner om jouw e-commerce-doelstellingen te bereiken.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.