fbpx

Digital Advertising.

Digital Advertising.

Het juiste budget. De juiste campagnes.

Voor de optimale vindbaarheid van jouw website ga je aan de slag met Search Engine Advertising (SEA). Met onze effectieve inzet, het juiste budget en de juiste campagnes beginnen we aan jouw weg naar de top. Het grote voordeel? Het resultaat is direct zichtbaar. De verrichte inspanningen worden gemonitord, geanalyseerd en gerapporteerd. Door de flexibele inzet van uren kunnen wij waar nodig bijsturen en aandachtspunten verleggen. We innoveren continu en zijn op de hoogte van de laatste online advertising-trends. Zo bepalen we de beste strategie voor jouw bedrijf.

  Audit laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Waar onze expertise ligt.

  Het geeft onze SEA-experts drive om jouw online zichtbaarheid, traffic en het aantal conversies te vergroten en jouw bedrijf vleugels te geven. Onze SEA-specialisten zijn experts op het gebied van:

  • Zoekmachine-advertising
  • Google Shopping
  • Google Display Ads
  • Microsoft Advertising
  • Marketplaces
  • Videoadverteren met YouTube for Action
  • Retargeting

  Om extra kracht bij te geven ondersteunen we de SEA-campagnes door middel van social advertising middels Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Lees meer over social advertising.

  Andere diensten.

  E-commerce.

  Van webshop naar e-commerce-platform? Wij tillen jouw online business naar een hoger niveau en maximaliseren leads en conversies.
  Bekijk dienst →

  E-mailmarketing.

  E-mail is het meest gebruikte communicatiemiddel wereldwijd en is de perfecte manier om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten. Door regelmatig een mail te sturen, blijf je top-of-mind en bouw je een band op. Waar het opzetten van een e-mailmarketingcampagne uiteindelijk om draait? Meer verkopen genereren.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.