fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Digital Advertising.

Digital Advertising.

De doelgroep bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment en op de juiste plek.

Digital advertising is een onmisbare pijler van de marketingstrategie. Het is belangrijker dan ooit om online aanwezigheid te hebben en op te vallen tussen de overvloed aan informatie en concurrentie. Door middel van digital advertising verspreid je gerichte en effectieve boodschappen aan het juiste publiek, op het juiste moment, op de juiste plek om maximaal impact te maken. Als strategisch en uitvoerend digital advertising-partner innoveren we continu en zijn we op de hoogte van de laatste online advertising-trends. Zo bepalen we de beste strategie voor jouw bedrijf.

Experts op het gebied van:

Bereik maximale prestaties met onze SEA-expertise. Wij helpen met het maken van de juiste strategie en keuzes om het beste rendement uit jouw zoekmachine-advertentiecampagnes te halen. We tillen search ads naar een hoger niveau door onze uitgebreide kennis op het gebied van gestructureerde en schaalbare campagnes, in combinatie met automatiseringen op zowel nationaal als internationaal niveau. Vergroot je resultaten en vraag vandaag een SEA-audit aan.
Maximaliseer de online zichtbaarheid, verhoog engagement en bereik de doelgroep met display advertising. Het is belangrijk om als merk op te vallen. Trek de aandacht van potentiële leads met indrukwekkende displays, gericht op jouw specifieke doelgroep. Laat je campagne opleven met display retargeting, programmatic advertising, video advertising, real-time bidding, native advertising en rich media-opties. Samen met onze creatieve en datagedreven deskundigen helpen we je graag met het inzetten van display advertising.
Targeting en creativiteit zijn erg belangrijke onderdelen bij discovery ads. De combinatie van de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap—door middel van aantrekkelijke en boeiende advertenties om de aandacht te trekken en mensen aan te moedigen tot actie—staat centraal. Op zoek naar een krachtige manier om nieuwe klanten te bereiken en omzetgroei te stimuleren door jouw merk of product te introduceren? Dan is discovery advertising in jouw algehele digital advertising-strategie onmisbaar.
Als e-commerce-bedrijf ben je altijd op zoek naar manieren om online verkoop te stimuleren. Hiervoor zijn Shopping- en Performance Max-campagnes een belangrijke schakel in jouw middelenmix voor een effectieve e-commerce-strategie. Door middel van feed-optimalisatie, diepere analyses en inzichten helpt Elevate Digital e-commerce-businesses met het opzetten, optimaliseren en opschalen van Shopping-, Performance Max- en e-commerce-strategieën door de gehele marketingfunnel heen. Het doel: het maximaliseren van conversie en optimaliseren van return on investment (ROI), return on ad spend (ROAS) of profit on ad spend (POAS) voor adverteerders. Op zoek naar de juiste strategisch en uitvoerend e-commerce-partner? Vraag vandaag nog een digital advertising-audit aan.
Programmatic advertising stelt je in staat om advertenties automatisch in te kopen en te plaatsen. Door gebruik te maken van data en technologieën als machine learning, worden advertenties nog beter afgestemd op de voorkeuren en interesses van de doelgroep. Dit zorgt voor een betere relevantie van de advertenties en verhoogt de kans op uiteindelijke conversie. Daarnaast stelt programmatic advertising je in staat om advertentiebereik snel en gemakkelijk uit te breiden naar nieuwe kanalen en platformen, waardoor de zichtbaarheid van jouw merk en potentiële impact van de campagnes worden vergroot. Bovendien biedt het een transparante weergave van de prestaties van de advertenties, waardoor we campagnes datagedreven optimaliseren. Op zoek naar een effectieve manier om je marketingstrategie te optimaliseren en de merkreputatie te versterken?
Verbeter je video advertising-strategie met Elevate Digital als jouw strategisch en uitvoerend partner. Samen creëren we opvallende en impactvolle video ads voor een breed scala aan kanalen, van YouTube tot social ads en meer. Video ads zijn ideaal om jouw merk of product te laten zien. Wel is het hierin belangrijk om op het juiste moment de juiste video te laten zien met een boodschap en call-to-action die past bij de doelgroep en in welke fase in de customer journey ze zich op dat moment bevinden. Onze experts helpen door het gehele project van A t/m Z: van concepting en uitvoering tot en met het opzetten, beheren en analyseren van de videocampagnes.
Maak je merk zichtbaar bij miljoenen mensen die dagelijks actief zijn op social media. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leads, meer engagement of jouw merk wilt versterken; wij helpen je om de groeidoelstellingen te bereiken. Social mediakanalen zijn een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter, Snapchat, TikTok en YouTube, leveren een groot bereik wanneer ze op de juiste manier worden ingezet. Onze specialisten in social advertising, data en creatie zijn jouw strategisch en uitvoerend partner en hebben de kennis en ervaring om jouw social ads-campagnes naar een hoger niveau te tillen. Door de juiste mix van data, creativiteit en strategie zorgen we dat jouw boodschap op de juiste plaats en bij de juiste doelgroep terechtkomt op het juiste moment. Benieuwd naar wat Elevate Digital voor jou kan betekenen? Bekijk de cases of neem contact met ons op.
Adverteren op marketplaces zoals Amazon, Zalando en bol.com biedt jou de mogelijkheid om je producten of diensten aan miljoenen potentiële klanten te laten zien. Het platform is al gericht op online shopping en de juiste doelgroep en biedt jou de kans om je bereik te vergroten en je verkoop te verhogen. Wij helpen je om het verkopen via marketplaces te integreren in je huidige kanalenmix voor optimale impact. Vergroot nu je e-commerce-bereik met marketplaces
Remarketing is een effectieve manier om mensen te bereiken die interesse hebben getoond in jouw merk, categorie of product. Door gerichte advertenties te tonen aan mensen die al bekend zijn met een merk, vergroten we de kans dat mensen overgaan tot een aankoop of conversie. Op zoek naar een digital advertising-partner die jouw retargeting-strategie naar een hoger niveau tilt? Neem contact met ons op en we bekijken samen de uitbreidingsmogelijkheden.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Strategisch en uitvoerend digital advertising-partner.

  Elke fase in de klantreis verdient een eigen aanpak. Aan elke fase zijn verschillende kanalen en KPI’s gekoppeld. Bij Elevate Digital zijn alle keuzes die we maken datagedreven door doorlopend verschillende kanalen te monitoren en te analyseren om tot de juiste inzichten te komen. Deze inzichten nemen we mee in vervolgcampagnes. Wij helpen onze klanten onder andere met onderstaande vraagstukken:

  • Het correct inrichten van digital advertising-kanalen en het optimaliseren hiervan zoals in Google Ads- of social advertising-platformen
  • Volledige hygiënecheck van digital advertising-accounts; een goede basis als fundament is cruciaal voor groeimogelijkheden
  • Geautomatiseerde, gestructureerde en schaalbare campagnes binnen de marketingfunnel
  • Het implementeren van een kostenefficiënt marketingmodel
  • Het tracken en visualiseren van marketingdata
  • Het opstellen van doelstellingen, ook specifiek gericht op digital advertising
  • Het realiseren van de groeidoelstellingen
  • Het vinden van nieuwe inzichten en kansen
  • Strategisch en uitvoerend partner, ook specifiek gericht op digital advertising
  • Het vinden van de juiste doelgroepen
  • Het creëren van de juiste boodschap via digital advertising, of het nu gaat over een always-on-laag of themacampagnes
  • De juiste balans tussen branding en performance advertising
  • Van ROAS naar POAS

   

  En nog veel meer vraagstukken. Benieuwd hoe Elevate Digital andere klanten heeft geholpen op het gebied van digital advertising?

  Bekijk de cases →

  Andere diensten.

  E-commerce.

  De juiste groeipartner om jouw e-commerce-doelstellingen te bereiken.
  Bekijk dienst →

  E-mailmarketing.

  Wat is het belang van e-mailmarketing in een tijdperk waar privacy, datagegevens en customer journeys steeds lastiger te analyseren zijn? E-mailmarketing is en blijft van belang, omdat je zo data blijft meten met first-party cookies. Het is hét middel om klanten snel en persoonlijk te bereiken. Met de juiste balans tussen automatisering, personalisatie en expertise behalen we een hoge ROI met e-mailmarketing automation.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.