fbpx

E-mailmarketing.

E-mailmarketing.

Talloze mogelijkheden.

Op zoek naar een e-mailmarketingbureau? Wij bieden talloze online marketingdiensten. Door klantinzichten verkregen uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek, weten wij precies in welke fase van de marketingfunnel jouw klant zich bevindt, tegen welke problemen zij aanlopen en wat er voor nodig is hen te ontzien van twijfels en knelpunten om ze vervolgens te binden aan jouw merk. We stemmen met personalisatie en unieke content de boodschap naadloos af op jouw klant. Daarnaast stellen we KPI’s op, monitoren en analyseren de uitkomsten en sturen (waar nodig) te allen tijde bij. Alles om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  Audit laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Hoe wij je helpen.

  Onze e-mailmarketeers helpen jouw CRM te koppelen aan e-mailsoftware die bij jouw past en gaan aan de slag om jouw e-maildatabase uit te breiden door e-mailadressen te verzamelen, of realiseren meer verkeer naar je website met effectieve, geautomatiseerde e-mailcampagnes. Onze e-mailmarketingspecialisten zijn experts op het gebied van:

  • Personalisatie
  • Contentcreatie en design
  • Copywriting
  • HTML & CSS
  • Database-organisatie
  • Spotler, Mailchimp en Klaviyo

  Wil je gepersonaliseerde marketing doorvoeren in je gehele strategie? Onze personalisatie-experts staan voor jou klaar.

  Andere diensten.

  Marketingstrategie.

  Ben je op zoek naar een strategische sparringpartner die samen met jou de groeiuitdagingen aangaat op gebied van (online) marketing? Elevate Digital heeft een unieke data driven werkwijze waardoor jouw online marketingstrategie volledig gebaseerd is op customer insights en afgestemd op de juiste KPI’s. We staan in de startblokken om het hoogst haalbare uit jouw online strategie te halen.
  Bekijk dienst →

  Personalisatie.

  Segmenteren, personaliseren en maatwerk bieden. Dat is waar het om draait wanneer je aan de slag gaat met gepersonaliseerde marketing. Op maat gemaakte communicatie is veel meer dan een trend; jouw klant rekent er inmiddels op. Het streven van gepersonaliseerde content bieden? Klantloyaliteit realiseren, met als uiteindelijk doel: conversieverhoging.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.