fbpx

Rebranding.

Rebranding.

Een stijl is altijd in beweging.

Een gezond bedrijf is altijd in beweging en vindt zijn merkidentiteit, wanneer nodig, opnieuw uit. Stijlen veranderen – designs, logo’s, lettertypes, kleurencombinaties: een sterk merk blijft up-to-date om altijd in touch te blijven met de doelgroep. Door onze unieke werkwijze waarmee we customer insights vergaren door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, weten wij precies wat past bij jouw doelgroep en hoe we hen het best kunnen aanspreken. Kom je met ons deze stap nemen en succes behalen?

  Audit laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Hoe we samenwerken.

  Samen met jou ontdekken we de betekenis van je merk, ontwikkelen we de visie en leggen we de kernwaarden van jouw organisatie vast. Aan de hand van deze elementen zijn we in staat een nieuw imago te creëren dat precies past bij jouw bedrijf en aansluit op de doelgroep. Onze rebranding-specialisten en grafisch vormgevers zijn experts op het gebied van:

  • Merkstrategie en deze omzetten in designs
  • Logo-ontwerp
  • Brand identity
  • Trendwatching

  Ons bevlogen team van webdesigners zijn gedreven jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

  Andere diensten.

  SEO.

  Hoger in Google komen en die toppositie bemachtigen? Wij helpen jou erbij om zoveel mogelijk traffic te genereren en jouw bedrijf te laten groeien. We draaien aan alle SEO-knoppen voor de beste vindbaarheid en om de bezoekers binnen te laten stromen, met als uiteindelijk doel: conversieverhoging.
  Bekijk dienst →

  Social Advertising.

  Waar vind je online de meeste mensen? Dan zit je zeker goed op social media. Vergroot naamsbekendheid en boost sales via LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.