fbpx

SEO.

SEO.

Optimaal vindbaar én zichtbaar.

Voor de optimale vindbaarheid van jouw website ga je aan de slag met Search Engine Optimization (SEO). Geavanceerde zoekmachines gebruiken wel 200 factoren om ranking-posities te bepalen. Dus hoe verover je die organische topposities? Hoe het algoritme van Google precies werkt, houden ze geheim. SEO is een vakgebied waar je door ervaring het verschil kunt maken. Hierbij zijn diepgaande analyses door ervaren SEO-specialisten essentieel om de beste SEO-strategie op maat te maken.

  Audit laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Welk werk we verrichten.

  We verrichten (technische) SEO-analyses, doen website-reviews en zoekwoordenonderzoek, verzorgen SEO-geoptimaliseerde (meta)titels en websiteteksten en gaan aan de slag met structured data. Daarnaast houden we ons bezig met lokale zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding. Alle inspanningen worden structureel geanalyseerd en maandelijks gerapporteerd. Door de flexibele inzet van uren kunnen wij waar nodig bijsturen en aandachtspunten verleggen. Door deze transparante samenwerking kunnen we samen het verschil maken.

  In zoekmachinemarketing houden wij rekening met de drie SEO-pijlers en ranking-factoren: autoriteit, techniek en content. Onze SEO-specialisten zijn experts op het gebied van:

  • Linkbuilding
  • Technische SEO-elementen
  • SEO-copywriting
  • Kansen spotten en optimaliseren
  • Data meten, analyseren en monitoren in SEO-tools

  Een goede synergie tussen SEO en SEA (Search Engine Advertising) is van belang. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEA.

  Andere diensten.

  Social Advertising.

  Waar vind je online de meeste mensen? Dan zit je zeker goed op social media. Vergroot naamsbekendheid en boost sales via LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok.
  Bekijk dienst →

  Webdesign.

  Je maakt maar één keer een eerste indruk. En dit doe je met je belangrijkste conversiekanaal: je website. Wij weten hoe we jouw brand conversiegericht vertalen naar responsive webdesign en maken impact met inspirerende vormgeving die past bij jouw doelgroep.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.