fbpx

14 maart 2024 — AI event over automatiseringen binnen jouw marketingstrategie     |     Meld je gratis aan

SEO.

SEO.

Met jouw website hoger in Google ranken?

De vraag binnen SEO is: Hoe komt mijn website hoger in Google? Hoewel het algoritme van Google natuurlijk geheim is, weten we één ding binnen SEO zeker: Google is een ‘Answer Machine’. Jij vraagt, Google antwoordt. Wanneer jij een zoekopdracht intypt, beantwoordt Google deze door pagina’s terug te sturen die de zoekmachine relevant acht. Om ervoor te zorgen dat Google jouw website relevant acht en op een hoge positie weergeeft, moet Google weten dat jouw website bestaat, waar jouw website over gaat en hoe populair jouw website is.

 

SEO-techniek

Wat je moet weten over SEO.

Hoewel we dus niet exact weten hoe het algoritme van Google werkt, weten we drie dingen zeker over het behalen van een hoge ranking binnen Google:

 • Het moet technisch te crawlen en te indexeren zijn (on-page)
 • Het moet waardevolle content bevatten (on-page)
 • Het moet autoriteit en vertrouwen dragen (off-page)

Door met een datagedreven aanpak op de bovenstaande drie punten te focussen, verhogen we samen met jou de zichtbaarheid van jouw website in Google bij jouw doelgroep.
In lijn met jouw bedrijfsstrategie en gebaseerd op datagedreven analyses formuleren onze SEO-specialisten een geïntegreerde SEO-strategie om een stevig organisch fundament neer te zetten. Hoe groter het aandeel organische bezoekers op jouw website, des te minder je immers afhankelijk bent van betaalde kanalen.

Topposities zijn helaas niet gewaarborgd, maar door duurzaam en structureel te blijven investeren in SEO-optimalisaties ondersteunen we jou in de organische online vindbaarheid. Onze SEO-consultants werken daarom interdisciplinair en gebruiken perspectieven uit paid kanalen, design en development zodat jij met een gebruiksvriendelijke website optimaal presteert binnen de zoekmachines.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  SEO uitbesteden? Onze oplossingen.

  Wil jij SEO uitbesteden? Ben je op zoek naar een duurzame samenwerking waarin je op basis van datagedreven advies wordt ondersteund in SEO? Wij bieden de volgende oplossingen aan:

  • SEO website-audits
  • Contentstrategie
  • Linkbuilding-strategie
  • SEO copywriting
  • SEO-migraties

  Onze ideale samenwerking begint met een gezamenlijke kick-off, waarbij we jouw doelen en randvoorwaarden inventariseren. Vervolgens brengen we op basis van geavanceerde analyses in kaart welke SEO-werkzaamheden een grote impact zullen hebben. In een doel- en actiegerichte SEO-roadmap prioriteren we deze verbeterpunten aan de hand van verwachte inspanningen en resultaat. Op die manier ondersteunen onze SEO-consultants jou maandelijks met SEO-optimalisaties die het meest bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

  De maandelijkse SEO-optimalisaties vinden plaats aan de hand van onderstaand solide SEO-framework. Dit framework laat zien dat SEO van nature een continu veranderend speelveld is en dat SEO consultancy draait om het focussen op werkzaamheden die een grote impact hebben.

   

  SEO Process

   

  Maak kennis om onze SEO specialisten
  Op zoek naar een duurzame partner die jou ondersteunt in het uitvoeren van een SEO-strategie? Zet de eerste stap om jouw website hoger in Google te laten ranken en neem vrijblijvend contact op met één van onze SEO-specialisten.

  Andere diensten.

  Social Advertising.

  Waar vind je online de meeste mensen? Dan zit je zeker goed op social media. Vergroot naamsbekendheid en boost sales via LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok.
  Bekijk dienst →

  Webdesign.

  Je maakt maar één keer een eerste indruk. En dit doe je met je belangrijkste conversiekanaal: je website. Wij weten hoe we jouw brand conversiegericht vertalen naar responsive webdesign en maken impact met inspirerende vormgeving die past bij jouw doelgroep.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.