fbpx

12 juli 2024 - Elevate Padeltoernooi     |     Meld je hier aan

Social Advertising.

Social Advertising.

De juiste mix van data, creativiteit en strategie.

Sociale media zijn een integraal onderdeel van onze levensstijl. Dat is precies de reden waarom social advertising op platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok niet mag ontbreken in jouw online marketingstrategie.

Met miljoenen actieve gebruikers op verschillende social mediakanalen is het van groot belang om advertenties op deze platformen op de juiste manier in te zetten om jouw groeidoelstellingen te bereiken. Onze specialisten in social advertising, strategie, data en creatie zijn jouw strategisch en uitvoerend partner. Met hun kennis en ervaring helpen ze om de social ads-campagnes naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leads, meer engagement of jouw merk wilt versterken, wij hebben de expertise om jouw doelen te behalen. Door de juiste mix van data, creativiteit en strategie zorgen we dat jouw boodschap op de juiste plaats en bij de juiste doelgroep terechtkomt op het juiste moment.

Social Advertising.

Facebook is het grootste social mediakanaal in Nederland en onmisbaar binnen de full funnel-strategie van jouw bedrijf. Het platform heeft ruim 6,9 miljoen actieve gebruikers en de meest diverse leeftijden en targeting-opties. Maar het is niet genoeg om simpelweg een advertentie te plaatsen en te hopen op het beste. Succesvol adverteren op Facebook vereist een strategische aanpak die gebaseerd is op de inzichten. Ons team van experts heeft ervaring met het creëren en beheren van succesvolle Facebook advertising-campagnes voor e-commerce-bedrijven.
Instagram is een visueel platform en daarom is het belangrijk om visueel aantrekkelijke advertenties te creëren die opvallen tussen de concurrentie. Ons team van social ads- en design-specialisten helpen om opvallende advertenties te maken die jouw doelgroep aanspreken en overhalen om te klikken. Doordat Instagram een onderdeel is van Meta, heeft het net als Facebook dezelfde uitgebreide targeting-mogelijkheden. Instagram is perfect om een jongere doelgroep benaderen. 50% van de gebruikers is onder de 35 jaar en daarom is het erg sterk om in combinatie met Facebook in te zetten binnen je strategie om zo naamsbekendheid te vergroten, de potentiële doelgroep over te halen om een kijkje te nemen op jouw website of meer omzet te genereren.
Pinterest is dé visuele zoekmachine die wordt gebruikt ter inspiratie, met een unieke mogelijkheid om jouw producten te promoten als het gaat om visuele content. Pinterest is een ontzettend sterk social advertising-kanaal dat zich al lager in de marketingfunnel bevindt. Dit omdat consumenten via dit kanaal op zoek gaan naar inspiratie en zich dus al met een specifieke zoekintentie bevinden op dit kanaal. Doordat het ook een zoekmachine is, zijn de targeting-mogelijkheden erg uitgebreid en maken we gebruik maken van specifieke interesses, maar ook relevante zoekwoorden. Of het nu gaat om het adverteren van mode, beauty, food of andere producten, Pinterest heeft de tools om de juiste doelgroep te bereiken door de gehele funnel heen en jouw producten te presenteren.
TikTok is het snelstgroeiende social mediakanaal van 2022 en groeit in populariteit. Het platform is de ideale plek voor merken die op zoek zijn naar een jongere doelgroep tussen de 18 en 34 jaar—op dit moment is dit 60% van de gebruikers. Doordat adverteren via TikTok nog nieuw in de markt is, liggen de kosten rondom CPM en per klik ook nog een stuk lager. Op zoek naar een partner die helpt met jullie TikTok-strategie? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Eén van de grootste voordelen van adverteren binnen YouTube is de mogelijkheid om jouw boodschap over te brengen via video. YouTube is het platform waarbij mensen focus hebben op de video die ze gaan bekijken met het geluid aan. De combinatie van beeld en geluid is key voor een goede YouTube-video. Adverteren via YouTube vindt plaats binnen Google Ads, doordat YouTube een onderdeel is van Google. YouTube biedt verschillende advertentie-indelingen, waaronder in-stream-, discovery- en bumper-advertenties. Elk van deze formaten heeft eigen best practices en biedt unieke mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken. Door middel van de juiste advertentie-indelingen bereiken en converteren we jouw doelgroep op de meest effectieve manier.
LinkedIn is een krachtig kanaal voor B2B-bedrijven en biedt een breed scala aan targeting-opties, waaronder functietitel, bedrijfsgrootte, branche en meer. Met LinkedIn adverteer je gericht en zo bereik je jouw doelgroep met relevante content.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Hoe gaan we te werk?

  De juiste mix van data, creativiteit en strategie is de sleutel voor de social advertising-strategie van een bedrijf. Elevate Digital is expert op het gebied van:

  • Social ads-strategieën gebaseerd op data en inzichten
  • Social ads-strategieën implementeren als integraal onderdeel van de gehele strategie en marketingactiviteiten
  • Synergie creëren tussen de verschillende marketingactiviteiten, waaronder social advertising
  • Contentcreatie
  • Copywriting
  • Best practices per social mediaplatform (content, formaten, werking en meer)
  • Rapporteren, monitoren en optimaliseren
  • Trendwatching

  Wil je weten wat Elevate Digital voor jouw merk kan betekenen? Bekijk onze cases en ontdek hoe we eerder hebben geholpen om succesvolle social mediacampagnes op te zetten voor onze klanten. Of neem contact met ons op om te sparren over hoe we jouw merk zichtbaar maken bij de juiste doelgroep op social media.

  Bekijk de cases →

  Andere diensten.

  Webdesign.

  Je maakt maar één keer een eerste indruk. En dit doe je met je belangrijkste conversiekanaal: je website. Wij weten hoe we jouw brand conversiegericht vertalen naar responsive webdesign en maken impact met inspirerende vormgeving die past bij jouw doelgroep.
  Bekijk dienst →

  Webdevelopment.

  Webdevelopment: alles wat met het realiseren van een werkende website te maken heeft. Als een bezoeker op jouw website belandt of op een link klikt, wil je dat deze potentiële klant goed doorverwezen wordt. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat het systeem het proces van deze bezoeker begrijpt. Een onwankelbaar fundament voor groei en conversie.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.