fbpx

Social Advertising.

Sociale media zijn niet weg te denken uit ons leven. Daarom kan adverteren op platformen als LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok enorm lucratief zijn. Met onze campagnes targeten we heel gericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en) en vinden we ook nieuwe doelgroepen voor jou. Social advertising kun je uitstekend inzetten om mensen kennis te laten maken met jouw product of dienst (branding). Maar ook als je een stapje verder wil gaan en vooral op sales uit bent. Met retargeting schroeven we vervolgens jouw conversiepercentage nog een stukje verder omhoog. Daarnaast ontpoppen social media zich ook steeds meer als e-commerce-platformen en zijn dus steeds geschikter om in te zetten voor de verkoop. Met social marketing zijn de mogelijkheden oneindig.

Social mediamarketing zou in iedere online marketingstrategie verweven moeten zitten. Graag helpen wij jou hierbij en laten we jouw brand groeien. Onze creatieve social media-experts zijn specialisten op het gebied van:

  • Contentcreatie
  • Copywriting
  • De werking van content per social mediaplatform
  • Strategisch plannen
  • Rapporteren, monitoren en optimaliseren
  • Trendwatching

 
Het inzetten van social media als marketingkanaal is pas succesvol wanneer je de juiste mensen weet te targeten. Hoe wij deze doelgroep weten te bereiken? Door onze beschikbare data als startpunt te nemen en op basis hiervan onze strategie uit te zetten.

Daag ons uit

Met wie wij werken.