fbpx

Webdevelopment.

Webdevelopment: alles wat met het realiseren van een werkende website te maken heeft. Als een bezoeker op jouw website belandt of op een link klikt, wil je dat deze potentiële klant goed doorverwezen wordt. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat het systeem het proces van deze bezoeker begrijpt. Een onwankelbaar fundament voor groei en conversie.

Een website laten bouwen? Dat kun je aan onze webdevelopers overlaten. Leg jouw vraagstuk bij ons webdevelopmentteam neer en aan de hand van een agile werkwijze creëren wij in sprints professionele platformen. Denk aan maatwerkwebsites, geschikt voor desktop en mobile, op basis van WordPress en Laravel, voorzien van de laatste technieken in PHP en React. Grensverleggende e-commerce-platformen met WooCommerce of Magento waar je op kunt bouwen, letterlijk en figuurlijk. Veilig en snel voor jouw bezoeker en met een gebruiksvriendelijk CMS voor jou en 24/7 inzicht.

Elevate legt een technisch hoogstaand fundament voor jouw groei. Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop staat als een huis. Onze webdevelopers zijn gespecialiseerd in:

  • API-koppelingen
  • Websites en webshops
  • Hosting
  • Support

 
Dat de backend goed in elkaar zit, is een vereiste om goed te converteren, maar ook de look en feel van jouw website moet perfect zijn om mensen te binden aan je merk. Bekijk hoe onze webdesigners dit realiseren voor jouw bedrijf.

Audit laten uitvoeren? Bel ons op +31 30 7400 999

Met wie wij werken.