fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Zeer geslaagde zesde editie van de Dutch Search Awards

Tamer Saglambilek | 2 min.

Elevate Digital blikt terug op de grootste en beste editie van de Dutch Search Awards tot nu toe. Sinds 2016 organiseert het bedrijf de awardshow voor de search marketingindustrie. Dit jaar is er een recordaantal aan inzendingen ontvangen. In totaal werden er 33 awards uitgereikt aan de winnaars.

Blog afbeelding

Een volle zaal

De show werd gepresenteerd door Ron Simpson en Mandy Woelkens. Cabaretier Najib Amhali bracht het publiek aan het lachen. Meer dan 550 bezoekers hielpen mee om de winnaars in de welverdiende spotlights te zetten; de volste zaal tot nu toe.

Het succes van de Dutch Search Awards

Volgens Elevate Digital is het succes van de Dutch Search Awards te danken aan de hardwerkende professionals in de digitale industrie. Het bedrijf verwacht dat de groei van de awards zich ook in 2023 zal doorzetten en werkt al aan een nog grotere show. De Dutch Search Awards zijn bedoeld om de prestaties van professionals in de industrie te erkennen en te vieren. Het is een belangrijk evenement voor de industrie en Elevate Digital is trots op het succes van de 2022-editie.

Bekijk de winnaars op de officiële website

Verder lezen.

13/02
Meer dan 100 Shopify-productupdates met Editions
Ferry van der Stelt | 4–6 min.
Lees verder →
24/03
Productpagina's optimaliseren? SEO handleiding
Milou Derckx | 10-15 min
Lees verder →