fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Groei in een B2B-markt voor Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijfsverlichting.nl is de leverancier van energiebesparende LED-verlichting voor bedrijven (B2B). Zij willen door middel van energiezuinige LED-verlichtingsarmaturen een bijdrage leveren aan een groenere wereld en daarnaast klanten tevreden stellen met een betere lichtbeleving. Maar de verhoudingen van bestellingen via de website en offline bestellingen (telefonisch, e-mail, herhaalaankopen) was scheef.

Oplossing.

Bedrijfsverlichting.nl heeft ons ingeschakeld om zo hun online exposure groter en efficiënter te maken. We zijn gestart met het opzetten van een brede campagne in Google Ads om awareness te creëren in de doelgroep. Na deze ‘see’-fase voedden we de doelgroep met blogs en hebben we Google Display-remarketing opgezet. Zo blijft Bedrijfsverlichting top-of-mind bij de juiste mensen en zullen zij eerder converteren.

Case

Met de inzet van een combinatie van CRO, SEO, Google Ads en Google Display is een grote stijging in het aantal nieuwe websitebezoekers gecreëerd. Aan de hand van de verschillende doelgroepen hebben we de budgetten geoptimaliseerd en een balans gevonden tussen de verschillende kanalen.

Groei.

+149%
meer nieuwe websitebezoekers
+37,5%
stijging van offerteaanvragen
+62,5
stijging van aantal webshopaankopen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Updates