fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Lokaal adverteren voor meer bezoekers Woonboulevard Utrecht

Woonboulevard Utrecht: met meer dan 60 woonwinkels de grootste woonboulevard van Midden-Nederland. Je vindt er alles op het gebied van wonen. Maar ze wil haar lokale bereik vergroten via online media. In het beginstadium werd er enkel gebruik gemaakt van offline uitingen, en zij zien het belang in van een goede online strategie. Met de nieuwe online strategie helpt Elevate bezoekers uit de regio naar Woonboulevard Utrecht trekken.

Oplossing.

Facebook-advertenties lenen zich uitstekend voor het maximaliseren van de naamsbekendheid (branding) in de regio waar het bedrijf actief is. Dankzij precieze targeting kunnen we de juiste doelgroep bereiken, die zich ook nog in de juiste regio bevinden. Daarnaast vergroten we de zichtbaarheid door ter ondersteuning ook Google Display-advertenties in te zetten.

Case

Met de inzet van een minimaal budget is een grote stijging in het aantal nieuwe websitebezoekers gecreëerd. Aan de hand van de verschillende doelgroepen hebben wij de budgetten geoptimaliseerd en een balans gevonden tussen de verscheidene kanalen.

Groei.

+28%
meer nieuwe websitebezoekers
+85%
meer paginaweergaven

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Updates