fbpx

12 juli 2024 - Elevate Padeltoernooi     |     Meld je hier aan

Personalisatie.

Personalisatie.

Inzicht in klanten is key.

Inzicht in de customer journey van klanten is key in dit proces. En dit is precies waar wij gespecialiseerd in zijn. Onze personalisatie-experts weten exact hoe de klantreis van jouw doelgroep in elkaar steekt. Door data, verkregen uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek, weten wij wanneer we op welk moment relevant zijn voor de klant. Ook weten we met welke vorm van gepersonaliseerde content we hen kunnen aanspreken. We leren continu van het gedrag van een doelgroep en kunnen hierdoor segmenteren. We maken een 360-graden-klantprofiel, passen de boodschap aan per segment en realiseren, in plaats van massacommunicatie, relevante één-op-één-communicatie. Alles om de klant zich speciaal te laten voelen en zich te binden aan jouw merk of organisatie.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Waar onze expertise ligt.

  Je bent je er bewust van iets met personalisatie te moeten, en onze experts weten welke stappen er gezet moeten worden om er samen te komen. Hoe doen we dat? Denk aan een gepersonaliseerd, uniek productaanbod gebaseerd op aankoopgedrag of interactie op jouw website. Onze personalisatiespecialisten zijn experts op het gebied van:

  • Het inspelen op verschillende fases van de customer journey
  • Afstemmen van content op gesegmenteerde profielen
  • Overtuigingstechnieken toepassen op verschillende touchpoints
  • Het verbinden van de complete marketingfunnel

  Ook passen wij personalisatie toe in online advertenties en zelfs één-op-één met e-mailmarketing.

  Andere diensten.

  Rebranding.

  Wil je nieuwe markten veroveren? Of je organisatie herpositioneren? Dan is het tijd voor een nieuwe look en feel van jouw merk. Een rebranding kan de boost zijn die jouw merk nodig heeft voor nieuwe groei.
  Bekijk dienst →

  SEO.

  Voor de optimale vindbaarheid van jouw website ga je aan de slag met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Geavanceerde zoekmachines gebruiken wel 200 factoren om de ranking in organische posities te bepalen. De hamvraag: hoe verover je die organische topposities om kwalitatief verkeer naar jouw website te genereren?
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.