fbpx

E-commerce.

E-commerce.

Naar een hoger niveau.

Van webshop naar e-commerce-platform? Wij tillen jouw online business naar een hoger niveau en maximaliseren leads en conversies.

  Audit laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Hoe we overstappen naar iets krachtigs.

  Wil jij een krachtig e-commerce-platform? Dan moet alles kloppen. Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en natuurlijk goed vindbare website of webshop. Gecombineerd met een sterke groeistrategie met als kern de customer journey. In de strategie nemen we alleen de diensten op die het verschil maken en jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Of dat nu een shopping-, display-, video- of remarketingcampagne is. Of je nu een kleine of grote business hebt, B2B of B2C – als jij ambitieuze plannen hebt voor jouw merk kunnen wij samen prachtige dingen neerzetten.

  Andere diensten.

  E-mailmarketing.

  E-mail is het meest gebruikte communicatiemiddel wereldwijd en is de perfecte manier om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten. Door regelmatig een mail te sturen, blijf je top-of-mind en bouw je een band op. Waar het opzetten van een e-mailmarketingcampagne uiteindelijk om draait? Meer verkopen genereren.
  Bekijk dienst →

  Marketingstrategie.

  Ben je op zoek naar een strategische sparringpartner die samen met jou de groeiuitdagingen aangaat op gebied van (online) marketing? Elevate Digital heeft een unieke data driven werkwijze waardoor jouw online marketingstrategie volledig gebaseerd is op customer insights en afgestemd op de juiste KPI’s. We staan in de startblokken om het hoogst haalbare uit jouw online strategie te halen.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.