fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Contentmarketing.

Contentmarketing.

Creëren. Publiceren. Promoten.

Contentmarketing houdt in dat je boeiende en relevante informatie creëert, publiceert en promoot. Het doel hiervan? Ervoor zorgen dat je publiek of doelgroep aandacht krijgt voor jouw merk of organisatie en zich vervolgens aan je bindt. Met als resultaat: conversieverhoging. De basis is een goede contentstrategie waar kennis van je doelgroep, de customer journey en de relevante touchpoints aan ten grondslag liggen. Is dat plaatje compleet? Dan kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten en relevante en kwalitatieve content produceren die jouw bezoeker helpt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment.

  Consult laten uitvoeren voor je huidige marketingstrategie?

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wat het inhoudt.

  Onze contentmarketingspecialisten weten precies waar jouw doelgroep behoefte aan heeft en hoe je hen het best kunt benaderen. Wij zijn experts op het gebied van:

  • Klantinzichting omzetten in strategie
  • Copywriting
  • Iedere vorm van contentproductie
  • E-mailmarketing
  • SEO, CRO en SEA
  • Trendwatching
  • Data analyseren en rapporteren

  Naast onze online marketingskills hebben wij ook experts op het gebied van design en development in huis. Kortom, bij Elevate vind je alle specialiteiten die jij nodig hebt onder één dak.

  Andere diensten.

  CRO.

  De gebruiksvriendelijkheid van jouw website of webshop moet op-en-top zijn om het maximale uit je bezoekers te halen. Het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk maken op jouw website en hen laten converteren, daar streven wij naar. De perfecte klantbeleving is koning en de sleutel om jouw groeidoelstellingen te realiseren.
  Bekijk dienst →

  Data.

  Inzicht in data is essentieel voor een geslaagde online marketingstrategie. Als je je klant perfect wil bedienen, moet je de klantreis in kaart brengen. Via welk kanaal komen ze bij jouw website? Hoe ziet hun zoekgedrag eruit? Hoe navigeren ze door je website? Wij weten de antwoorden op deze vragen.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.