fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Shopify Plus.

Shopify Plus.

Zet de volgende stap in e-commerce.

Of je nu een bestaande of een nieuwe e-commerce-business bent: een gebruiksvriendelijk en stabiel platform is essentieel—voor zowel de klantervaring als die van jou. Met Shopify Plus bereik je meer klanten, converteer je meer checkouts en schaal je snel op. Lees hieronder waarom Elevate Digital Shopify Plus aan haar e-commerce-klanten adviseert.

  Alle voordelen van Shopify Plus lees je in de whitepaper.

  Inschrijven voor nieuwsbrief?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Verkoop waar je maar wilt, alles vanaf één platform geregeld.

  Van DTC tot retail. Van B2B tot sociale media. Verkoop via elk kanaal en elke markt, allemaal vanaf één dynamisch platform. Wat dat concreet betekent voor jou als e-commerce-business? Gecentraliseerde gegevens en krachtige klantinzichten in elk onderdeel van je organisatie.

  Converteer al 91% meer vanaf dag één.

  Trek de aandacht van kopers die op zoek zijn naar producten zoals die in jouw winkel met gerichte doelgroep-targeting over een breed spectrum aan populaire social marketplaces.

  Met gerichte doelgroep-targeting, beschikbaar voor een groot aantal social marketplaces, trek je de aandacht van kopers die precies op zoek zijn naar jouw type product. Shop Pay, de best converterende checkout op het internet, zorgt voor die laatste conversiepush. Daarna? Klanten blijven behouden met loyaliteitsprogramma’s én een persoonlijk tintje van homepage tot inbox.

  Innoveer sneller dan het licht.

  Kom als eerste op de markt met de nieuwste functies zodra ze verschijnen. Reageer realtime op veranderende consumer trends, volledig ondersteund door een breed netwerk aan partners.

  Shopify biedt de mogelijkheid snel en veilig een online winkel te migreren en te starten, allemaal op een schaalbaar en gebruiksvriendelijk platform. Rol nieuwe campagnes uit, test nieuwe kanalen, automatiseer goed presterende workflows en herhaal experimenten voor de ultieme shopping-ervaring. Met Shopify is elke e-commerce-oplossing die jouw business nodig heeft binnen handbereik.

  Andere diensten.

  E-commerce.

  De juiste groeipartner om jouw e-commerce-doelstellingen te bereiken.
  Bekijk dienst →

  Webdevelopment.

  Webdevelopment: alles wat met het realiseren van een werkende website te maken heeft. Als een bezoeker op jouw website belandt of op een link klikt, wil je dat deze potentiële klant goed doorverwezen wordt. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat het systeem het proces van deze bezoeker begrijpt. Een onwankelbaar fundament voor groei en conversie.
  Bekijk dienst →

  Met wie wij werken.

  Online shop verbeteren?   Spar met ons over Shopify Plus voor jouw business

  Neem contact op