fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Detachering.

Detachering.

Hoe het werkt.

Met detachering bij digital agency Elevate Digital krijg je toegang tot specifieke kennis en expertise van een specialist op het gebied van digitale advertising, online marketing, social media en research. In plaats van het inhuren van een fulltime werknemer, kies je er als business voor om iemand te detacheren en zo meer vakkennis toe te voegen aan een project óf tijdelijk te helpen bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.

  Geïnteresseerd in detachering bij Elevate Digital?


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wat biedt detachering mij als bedrijf?

  Detachering kan voordelig zijn omdat het bedrijf geen verantwoordelijkheid heeft voor het werkgeverschap van de specialist en geen arbeidskosten hoeft te betalen wanneer het project is afgerond. Bij Elevate Digital bieden we detachering aan van onze experts binnen een breed marketingspectrum, waaronder: contentmarketing, e-mailmarketing, Google advertising, social advertising en zoekmachineoptimalisatie (SEO).
   
  Onze specialisten zijn ruwe diamanten; jonge en bevlogen mensen die op het punt staan hun carrière concreet vorm te geven. De wisselwerking die bij detachering ontstaat, werkt voor beide partijen in het voordeel. Het bedrijf heeft er een extra kracht bij, terwijl de gedetacheerde nieuwe kennis opdoet vanuit een ander businessperspectief. Ook kunnen zij meedenken in bijvoorbeeld het vergroten van de online aanwezigheid van het bedrijf, of het bedrijf een stap richting de algemeen beoogde doelstellingen brengen middels een scherpe blik vanuit een andere invalshoek.
   
  Heb je interesse in detachering bij Elevate Digital? Neem dan contact met ons op via het formulier om te bespreken hoe we deze mooie, nieuwe samenwerking realiseren.

  Met wie wij werken.