fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

International growth met de eigenzinnige streetwear van Patta

Myrthe de Goeij | 2 min.

Streetwear-merk Patta opende in 2004 haar deuren in hartje Amsterdam. Dat bracht een wind van vernieuwing in de Nederlandse streetwear-scene. Oprichters Edson Sabajo and Guillaume ‘Gee’ Schmidt reisden de wereld over voor sneakers die niet te verkrijgen waren in Nederland. Ze namen er zoveel mogelijk mee in het vliegtuig terug naar Amsterdam. Die tijden zijn voorbij. Patta is een internationaal gerenommeerd merk met een succesvolle eigen lijn en winkels in o.a. Soho, Londen. Elevate ondersteunt Patta om deze internationale expansie verder uit te rollen.

Blog afbeelding

Data driven start

Met de interactieve sessie van onze Customer Infinity-methode, kregen we de doelen van Patta scherp: waar werken we naartoe? Groeien in omzet? Groeien in naamsbekendheid? Ook gebruiken we deze sessie om samen de doelgroep van Patta in kaart te brengen. Met deze informatie geven we richting aan de koers van de eerste periode.

Social- en Google advertising

Deze periode staat in het teken van social en Google advertising. Elevate richt zich op het vergroten van de omzet, met geavanceerd bidmanagement en een effectieve inzet van het budget. Wat betreft afzetgebied ligt de focus in eerste instantie op Duitsland.

Daarnaast richten we ons met deze campagnes op het verzamelen van informatie. Zo leren we van data driven insights. Na enkele maanden evalueren we de resultaten en definiëren we met meer kennis, meer gerichte KPI’s. Let data do the trick.

Ook internationaal groeien?

Op de hoogte blijven van Patta, de resultaten en hun internationale uitbreiding? Houd de site en socials in de gaten.
Ook internationaal jouw vleugels uitslaan? Wij zijn je partner. Stuur ons vrijblijvend een bericht.

Stuur ons een bericht

Verder lezen.

10/08
Elevate één van de eersten in TikTok ads-platform
Renze Klaveringa | 5 min.
Lees verder →
25/08
Stijlvolle handgemaakte leren tassen van familiebedrijf Mutsaers
Myrthe de Goeij | 2 min.
Lees verder →