Ferry

Ferry.

Teamlead Design
Bij Elevate communiceren we onze belofte en presenteren we ons merk op een manier die binnen de marketingindustrie niet voorkomt.
Meer weten?
Arrow down

Design goeroe.

Ferry en Elevate zijn onlosmakelijk verbonden. Ondanks dat hij de dertig nog niet eens heeft bereikt, heeft Ferry al 9 jaar Elevate op de teller staan. Als dat geen match is? Vers van het Grafisch Lyceum startte hij als trainee en ontwikkelde hij zich tot doorgewinterde designer en teamlead Design, die we niet meer kunnen en willen wegdenken bij Elevate.

Ferry ademt design. Dat zie je aan zijn chunky sneakers (1 van de 20+ paar die hij bezit), zijn neonkleurige windjacks en natuurlijk alles wat er verder uit zijn handen komt. Zolang hij zich kan herinneren wilde hij al worden wat hij nu is: digital designer. En wat doet een digital designer dan zoal? Creatieve online concepten en strategieën bedenken, van identiteiten tot websites. Webdesign, graphic design, UI/UX en branding. Alles consistent tot in perfectie – waarmee hij zichzelf af en toe lichtelijk tot waanzin drijft.

Hoe Ferry zijn dag start? Met Spotify. Met lekkere golden oldies of bubblegum-pop. Zelfs zijn muzieksmaak is kleurrijk. En wat vindt hij zo leuk aan Elevate? Dat alles in het teken staat van groei. Die ambitie en energie stimuleert hem om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. En ’s avonds? Dan klapt hij zijn laptop dicht in zijn appartement in het gezellige Breda en gaat hij in zijn hoofd verder met creatieve concepten. The creative mind never sleeps.

1
Weet alles, maar dan ook echt alles over The Lord of the Rings. Namárië - for the in-crowd.
2
Is zo'n fan van de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat hij daar zeker al meer dan 150 uur aan heeft besteed.
3
Is geobsedeerd door de jaren '90. De kleding, de muziek, het design. Hij is een wandelend uithangbord voor de nineties.

Blogs van Ferry.

05/06
Dit is hoe kleur emotie en gedrag beïnvloedt
Ferry van der Stelt | 6 min.
Lees verder →
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op