fbpx

12 juli 2024 - Elevate Padeltoernooi     |     Meld je hier aan

Elevate Digital’s AI-oplossing wint prestigieuze Europese onderscheiding voor e-commerce-innovaties

Tamer Saglambilek | 2 min.

Utrecht, 13 juni 2024 — Elevate Digital kondigt met trots aan dat hun geavanceerde AI-oplossing voor e-commerce de prestigieuze Europese Innovatie Award heeft gewonnen. Deze baanbrekende technologie, ontwikkeld om seizoensgebonden keyword-optimalisaties op productteksten te verbeteren, heeft de e-commerce-wereld stormenderhand veroverd.

Blog afbeelding

Een bewezen impact

De bekroonde AI-oplossing van Elevate Digital maakt gebruik van geavanceerde intelligentie en integreert naadloos met diverse platformen, waaronder Search Console, Google Ads API en Keyword Trends. Bovendien worden externe bronnen gebruikt om inzicht te krijgen in veranderend zoekgedrag gedurende de seizoenen. Dit alles wordt gematcht met de juiste producten in een webshop, waardoor bedrijven hun SEO-posities op productniveau aanzienlijk kunnen verbeteren.

Een van de meest revolutionaire aspecten van deze oplossing is de mogelijkheid tot geautomatiseerde contentcreatie voor blogartikelen, compleet met SEO-optimalisaties en deeplinking. Daarnaast biedt de technologie ondersteuning voor het genereren van categorieteksten en koppelingen met Performance Max voor het creëren van pakkende taglines en betere productmatching.

Onze oplossing vult daarnaast een belangrijk gat in het tekort aan handjes dat wij bij onze klanten hebben geanalyseerd. Het is de perfecte aanvulling die repetitieve maar zeer belangrijke werkzaamheden uit handen neemt. Bovendien is de oplossing continu in ontwikkeling, en er zullen nog vele add-ons volgen die de functionaliteit verder uitbreiden en optimaliseren.

De impact van deze innovatie is duidelijk zichtbaar in de resultaten van klanten: lagere kosten per klik (CPC), verbeterde kosten per conversie en hogere posities in Google-zoekresultaten. Dit alles draagt bij aan een significante verbetering van de algehele prestaties en winstgevendheid voor merken en retailers.

“Deze award is een erkenning van onze toewijding aan innovatie en succes,” zegt Tamer Saglambilek, oprichter en CEO van Elevate Digital. “Onze AI-oplossing stelt bedrijven in staat om de kracht van seizoensgebonden optimalisaties volledig te benutten, waardoor ze beter kunnen concurreren en groeien in een steeds veranderende markt.”

Met deze onderscheiding zet Elevate Digital een nieuwe standaard in de e-commerce-industrie en bevestigt het bedrijf zijn positie als een toonaangevende innovator op het gebied van AI-gedreven marketingoplossingen.

Voor meer informatie over Elevate Digital en hun bekroonde AI-oplossing, bezoek elevatedigital.nl of neem contact op met onze AI-specialist Max Bladt via max@elevatedigital.nl

Verder lezen.

16/03
10 tips voor een converterende landingspagina
Myrthe de Goeij | 4 min.
Lees verder →
05/06
Dit is hoe kleur emotie en gedrag beïnvloedt
Ferry van der Stelt | 6 min.
Lees verder →