fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Elevate groeit naar categorie ‘middelgroot’ Fullservice Digital Agency: #2 in de Emerce100

Isabelle van Dijk | 2 min.

Ook dit jaar weet Elevate Digital een plaats in de top 3 te bemachtigen van de Emerce100. En dat niet alleen. Elevate Digital is van klein bureau gegroeid naar de categorie voor middelgrote agencies en staat nu al op de tweede plek. Maar hoe komt de Emerce100 tot stand en wat betekent dit voor ons?

Blog afbeelding

Over Emerce

Emerce100 is dit jaar voor de zeventiende keer de bekendmaker van het imago-onderzoek binnen de online industrie. Dit begrip in de e-business begon ooit met 100 bedrijven, waar de naam Emerce100 vanaf stamt. Dit aantal is enorm gegroeid naar wel 950 bedrijven die dit jaar onderzocht werden, verdeeld over 53 categorieën. Het onderzoek is uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction, de resultaten van dit onderzoek zijn verrijkt met andere relevante marktdata zoals decision making units, kennis, prijs en kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid.

Groei & tevreden klanten

Samen groeien staat centraal bij Elevate Digital. De tevredenheid van onze klanten in de fashion, home & lifestylebranche speelt een grote rol bij de beoordeling. Onze missie? Internationaal en nationaal impact maken door middel van krachtige samenwerkingen aan te gaan met merken om vervolgens torenhoge groei resultaten te realiseren.

Unieke werkwijze

Ons geloof in groei en persoonlijke aandacht is een onderscheidende werkwijze. Vanuit onze kernwaarden; samenwerken, innovatie, internationalisatie en creativiteit helpen wij andere merken op weg naar succes.

Elevate Digital is een data-driven agency die onderzoekt waar jij als bedrijf staat. De mate van ‘volwassenheid’ in verschillende pijlers van jouw organisatie — waarvan marketing er één is. Andere pijlers zijn ‘brand’, ‘people’, ‘organisatie’ en ‘technologie’. De beste groei is een gelijkmatige ontwikkeling binnen alle pijlers binnen ons eigen ontwikkelde Maturity-model.

Daarnaast hanteren we onze eigen werkwijze: Customer Infinity. Hierin spelen klantinzichten een essentiële rol. De data-driven aanpak stelt ons in staat om groeikansen inzichtelijk te maken. Deze kansen pakken we met beide handen aan en vertalen we naar een doelgerichte online marketingstrategie.

Samen impact maken?

Elevate Digital is dé growth marketing agency voor bedrijven die hun online (inter)nationale doelen willen bereiken. Wil jij met ons jouw groeikansen ontdekken, verwezenlijken en online impact maken? Laat het ons weten.

Ja, ik wil graag hulp of sparren!

Verder lezen.

03/05
Genomineerd in 4 categorieën | Global Agency Awards
Isabelle van Dijk | 2 min.
Lees verder →
16/05
Update: vanaf juli 2023 overstappen op GA4
Milou Derckx | 5–15 min.
Lees verder →