fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Meer dan 100 Shopify-productupdates met Editions

Ferry van der Stelt | 4–6 min.

Meer dan 100 baanbrekende productupdates voor businesses om hun merk een groeiboost te geven en voor developers om de nieuwe generatie commerce te coderen. Speciaal gebouwd om lang mee te gaan. Met Shopify Editions | Winter ’23 bereik je meer met minder. Hieronder lees je de 9 belangrijkste features.

Blog afbeelding

1/9. Boost je conversie

Van snelle en soepele storefronts tot een meer gestroomlijnde checkout—Shopify maakt het eenvoudig om elke sale aan te grijpen en klanten te laten converteren. Waarvandaan je klanten ook aan het shoppen zijn, de nieuwe, uitgebreide globale infrastructuur zorgt ervoor dat zij een razendsnelle winkelervaring hebben. Dit door het verkeer dat op een efficiëntere manier wordt gerouteerd en websites die dicht bij de locatie van de shopper worden gerenderd.

Met 270 punten over de hele wereld én locaties die doorlopend worden uitgezet, reageren websites nu twee keer zo snel als voorheen.

 

2/9. Verkoop op alle kanalen

Verkoop fysiek in de winkel, op social of online met diep geïntegreerde verkoopkanalen. Ga waar je klanten gaan en maak het jezelf makkelijk om alles te bedienen vanuit één centraal platform. Met Shop Store customize je productcollecties, beschrijvingen, bestsellers en branding. Passkeys geven klanten de snelste manier van inloggen tot nu toe. Daarnaast staan er nieuwe experiences klaar om te worden toegevoegd, zoals shoppable brand content, klanttestimonials en videoreviews.

3/9. Ga globaal

Internationaal verkopen is nog nooit zo binnen handbereik geweest. Met updates voor Shopify Markets en de introductie van de fullstack-oplossing Markets Pro is het mogelijk vlug te uit te breiden naar nieuwe markten vanuit één enkele store. Markets Pro biedt een complete oplossing met onder meer end-to-end aansprakelijkheidsbeheer, kostenefficiënte verzending en fulfillment en een breed assortiment aan localisatietools.

4/9. Breid uit met B2B

Sinds de lancering een half jaar geleden heeft Shopify business-to-business al verbeterd met tal van optimalisaties. Er wordt geput uit de kennis van het runnen van ’s werelds toonaangevende direct-to-consumer (DTC) commerce-oplossing, om zo B2B-verkopen continu te perfectioneren.

Het opstellen van kwantiteitsregels voor producten en varianten, inclusief minimums en maximums, is verbeterd. Zo is het nu intuïtiever om minimale oplages voor producten in te stellen, waarmee de AOV (average order value) wordt verhoogd. Ook het fulfillment-proces is simpeler doordat je op verzendkosten bespaart en in bulk verstuurt.

5/9. Vind en betrek je klanten

In dit competitieve landschap is het belangrijk om sterke klantrelaties aan te gaan. Haal het meeste uit je marketingbudget met de juiste tools om zo high-value-klanten te targeten en te bereiken.

Shopify Collabs maakt het mogelijk om authentieke relaties op te bouwen met creators. Creators benader je middels een branded applicatiepagina, of ga zelf op zoek naar de juiste match middels de creator-database. Beheer partnerships, verstuur gifts en houd affiliate-aanbiedingen in de gaten vanuit één plek.

 

6/9. Verzend betrouwbaarder

Hoe fulfillment er ook uitziet voor jouw organisatie, Shopify biedt de simpele en betaalbare logistieke oplossing die bij jou past. Verhoog sales tot 25% met snellere levering en vooraf goedgekeurde toegang tot Shop Promise. Bouw vertrouwen op door automatisch betrouwbare leveringsdata op je storefront te communiceren, mogelijk gemaakt door de intelligente software en het fysieke netwerk van Shopify.

7/9. Run je business

Een business beheren kan uitdagend en tijdrovend zijn. Shopify maakt het makkelijk om meer met minder te doen door middel van krachtige managementtools. De 10 nieuw geïntroduceerde gedetailleerde machtigingen, ook wel granular permissions genoemd, geven store-eigenaren meer controle over personeelstoegang tot producten. Dit maakt delegeren nog vertrouwelijker.

8/9. Bouw samen met Shopify

Gebouwd door developers voor organisaties van elk formaat. Het Shopify-platform is altijd in beweging. De laatste releases helpen je bij het uitbouwen en geven je meer manieren om maatwerk door te voeren voor jouw commerce. Met Shopify Functions en checkout UI-extensies optimaliseren store-eigenaren de look, het gevoel én het gedrag van de belangrijkste schakel in de verkoopfunnel: de checkout.

9/9. Kies je componenten

Het Shopify-platform is gebouwd op een fundament van onderliggende componenten die miljoenen organisaties over de hele wereld ondersteunen. Nu maakt Shopify deze componenten beschikbaar voor de grootste retailers ter wereld met Commerce Components. Kies uit modulaire componenten, integreer deze met je bestaande diensten en creëer de ultieme winkelervaring die converteert.

Ontdek alle nieuwe features

Dit is nog maar een fractie van de nieuwe features die Shopify Editions te bieden heeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ga naar de officiële website →

Sparren met Elevate Digital

Heb jij een feature ontdekt die naadloos aansluit op jouw ideeën over de toekomst van je e-commerce-business? Elevate Digital—officieel Shopify Partner—helpt je bij bepalen van de juiste strategie. Neem contact met ons op door te bellen met 030 7400 999 of vul het formulier in op de contactpagina.

Ja, samenwerken met Elevate Digital

Verder lezen.

24/03
Productpagina's optimaliseren? SEO handleiding
Milou Derckx | 10-15 min
Lees verder →
21/04
5 gunstige marketing automations voor e-commerce merken
Isabelle van Dijk | 2 minuten
Lees verder →