fbpx

2 mei 2024 — Elevate Live: The Future of E-commerce Data     |     Meld je aan

Nieuwe samenwerking met Claesen’s: online flink aan de weg timmeren

Myrthe de Goeij | 2 min.

Zoals Zweden Björn Borg heeft, hebben wij Claesen’s. Ondergoed en nachtkleding, van kleurrijke designs tot classic basics. Mét een duidelijke eigen handtekening. Al meer dan 25 jaar staat familiebedrijf Claesen’s voor kwalitatieve, duurzame en betaalbare basics, underwear en nightwear voor alle leeftijden. Sinds 2015 verkopen zij hun producten ook wereldwijd vanuit hun webshop. Om online verder te groeien en het aantal verkopen via hun online shop te laten toenemen, is Elevate Digital ingeschakeld als strategisch partner.

Blog afbeelding

Claesen's mooie ontstaansverhaal.

Het ontstaansverhaal van Claesen’s zou in Hollywood geschreven kunnen zijn. In 1993 kwamen Debora en Gerard, de oprichters van Claesen’s, elkaar tegen op de Universiteit in Amsterdam en zij wisten: wij zijn een goed team. Tot op de dag van vandaag staan zij samen aan het roer van Claesen’s. Ze hebben hun mooie business-idee uit 1993 uitgewerkt tot een internationaal bekend merk met meer dan 1.000 winkels wereldwijd in 2020.

Meer uit je webshop halen. Hoe doe je dat?

Echte ondernemers zitten nooit stil en zijn natuurlijk altijd bezig met de volgende stap. Een herkenbare fase voor veel ondernemers: je hebt een webshop en je hebt het gevoel dat je daar meer uit kunt halen. Maar waar begin je?

Bij Elevate Digital keren wij dan altijd eerst terug naar de basis. Zo zijn we ook met Claesen’s gestart met een interactieve sessie om het fundament in kaart te brengen waarop we online kunnen gaan bouwen. Dit betekent dat we samen tijdens deze sessie eerst de missie en visie van het bedrijf concreet maken en daarna de doelgroep van Claesen’s en hun customer journey inzichtelijk maken.

Informatie verzamelen voor een sterke strategie.

Met deze informatie als basis bepalen wij een strategie, weten we welke diensten wij het beste in kunnen gaan zetten en in welke volgorde. Zo zijn we met de input van de sessie al van start gegaan met Google- en social advertising. Hiermee maken we online alvast stappen en tegelijkertijd verrijken we onze informatie met de resultaten hiervan. Zo scherpen we onze strategie aan en bouwen we deze uit.

Op de hoogte blijven van de resultaten? Binnenkort vertellen we je er alles over in een mooie case. We laten je zien wat we bereikt hebben en hoe we dat voor elkaar hebben gekregen.

Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien via digital marketing? Neem vrijblijvend contact met ons contact op. We sparren graag met je.

Ik wil vrijblijvend contact opnemen →

Verder lezen.

19/11
Buyer persona-onderzoek: van onschatbare waarde voor succes
Kelly Schäfer | 2 min.
Lees verder →
25/01
Vliegende start voor CheZZ Flooring in 2021 door digital advertising
Myrthe de Goeij | 1 min.
Lees verder →