fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Vliegende start voor CheZZ Flooring in 2021 door digital advertising

Myrthe de Goeij | 1 min.

Ruim 30 jaar vakmanschap zit er in de gietvloeren van CheZZ Flooring. Hun gietvloeren vind je in woningen, winkels, kantoren, restaurants, theaters en musea in binnen- en buitenland. Van een rustige, neutrale betonlook tot een glanzend, kleurrijk design in epoxy. Wat je wens ook is, je kunt rekenen op een kwaliteitsvloer tegen een eerlijke prijs. Díe belofte willen zij natuurlijk met zoveel mogelijk mensen delen.

Blog afbeelding

Meer leads binnenhalen via digital advertising

Daarom klopte CheZZ Flooring bij ons aan. Ze wilden graag met online marketing meer leads binnenhalen via hun website. Eind vorig jaar zijn wij daarom gestart met social advertising via Facebook en Google search advertising. Hiervoor is een speciale landingspagina op hun site aangemaakt waar de advertentiecampagnes op kunnen landen om deze journey zo soepel mogelijk te maken.

Nieuwe showroom

Daarnaast is er sinds kort een spiksplinternieuwe showroom geopend aan de rand van het Gelderse Culemborg. Naar aanleiding daarvan hebben we ook een campagne opgezet om mensen naar de showroom te laten komen. Hoewel dat nu in coronatijden wel wat uitdagingen met zich mee brengt!

Vliegende start in 2021

Maar Corona of niet – mensen grijpen deze tijd aan om hun huis, winkel of restaurant een opknapbeurt te geven. Dat was te merken voor CheZZ Flooring. Zij zijn het nieuwe jaar goed begonnen: samen hebben we een doel gesteld voor het aantal nieuwe opdrachten per week. In de tweede week van januari hebben zij dat doel bijna in drievoud gehaald. Dus we kunnen dit met recht een vliegende start noemen voor CheZZ Flooring in 2021!

We houden jullie op de hoogte van deze mooie samenwerking! Denk je nu: ik heb eigenlijk altijd al zo’n strak vloertje willen hebben? Neem dan zeker even een kijkje bij Chezz Flooring.

Verder lezen.

03/02
Genereer meer verkeer met Organische Google Shopping
Kelly Schäfer | 3 min.
Lees verder →
18/02
iOS 14 en Facebook-advertenties: de 5 to do's
Myrthe de Goeij | 4 min.
Lees verder →